dreju Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cześć mam problem i zarazem pytanie. Dlaczego nie mogę pobrać plików z działu "Pliki" i wyskakuje mi komunikat " Sorry, you aren't permitted to download this file." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Użytkowników z grupy "Nowy użytkownik" obejmują pewne limity. 5 pobrań / dzień 15 pobrań / tydzień 30 pobrań / miesiąc Stąd Twój komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko1978 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ko Dnia 8.01.2019 o 09:14, dreju napisał: Cześć mam problem i zarazem pytanie. Dlaczego nie mogę pobrać plików z działu "Pliki" i wyskakuje mi komunikat " Sorry, you aren't permitted to download this file." Witam. Mam ww. komunikat. Nie przekroczyłem ww. limitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Podaj konkretny link do pliku z działu, będzie mi łatwiej to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko1978 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Podaje linki: Próba ściągnięcia na telefon 2. na komputer 3. na komputer Najpierw próbowałem na telefonie (Instrukcja obsługi Scenic III) -brak możliwości ściągnięcia, później na komputerze udało mi się ściągnąć (Instrukcja obsługi Scenic III), a później już komunikat o brak możliwości ściągnięcia, który występował przy każdym pliku. Dziś ściągnąłem 8 plików, m.in. z tych linków, więc obecnie nie mam problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Może jednak w limity wpadłeś... limity są obecnie podniesione trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przebus Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Cześć Również mam problem z pobieraniem plików. Konkretnie chodzi mi o ten poniższy ale z innymi jest taka sama sytuacja, klikam pobierz-> czekam 60s -> pobiera się pusty plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Faktycznie pobiera się pusty. Może wrzucę go jeszcze raz do działu pliki. O ile moderator się zgodzi. Edytowane 23 Grudnia 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Informacyjnie, problem powracał kilka razy. Przestawiały się ścieżki do plików po aktualizacji oprogramowania. Aktualnie od dłuższego czasu jest już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi