xtheworldsx43 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam forumowiczów mam pewien z swoją meganka otóż gdy uruchomię auto czy to na zimnym czy ciepłym silniku to gdy auto stoi na biegu jałowym to obroty spadaja do 500 i szarpie cała buda łącznie z lewarkiem zmiany biegow, już wymieniłem świece, ale to nie było jednak to więc przwczysilem silnik krokowy ale to też nie to, dodam gdy jadę to wszystko jest okey może ktoś z was miał podobny problem prosił bym o pomoc REGULAMIN - 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem 5.6 literki pl i interpunkcja - (ludzie czytajcie to co piszecie - trochę szacunku dla czytających) - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Podepnij pod Clipa.Sprawdz cewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtheworldsx43 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Problem w tym że nie mam kompa też podejrzewałem że cewki jest jakiś inny sposób by je sprawdzić dodam to że czasem odpale i chodzi normalnie REGULAMIN - 5.6 interpunkcja - mireczek01 22 godziny temu, xtheworldsx43 napisał: REGULAMIN Zlokalizowałem problem w mojej megance temat uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi