kevox1 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Witam , jestem nowy na forum więc jeżeli zły dział proszę o przeniesienie. - pytanie moje brzmi tak , do czego mogą być dane wtyczki , 1.ta oznaczona wtyczka to jest tak z zaślepionymi otworami (I przy okazji ta rura co widać tam czegoś brakuje czy to tak ma być ? Bo to jest o filtra powietrza z tego co zauważyłem. 2. Ta jest za skrzynka z bezpiecznikami 3. A ta jest od strony pasażera pod lampą , tak samo jest taka sama druga wtyczka po stronie kierowcy również pod lampa , oczywiście lampy normalnie są podłączone przez dwie wtyczki i zostają wlaśnie te dwie luźne wtyczki I to by było tyle z moich pytań mam nadzieje ze ktoś mi odpowie , oczywiście tak , samochód nie ma halogenów przeciwmieglnych , ale na liczniku jak i na manetce jest możliwość włączenia , czuli prawdopodobnie były ( samochód po stłuczce ) Edytowane 22 Stycznia 2019 przez kevox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi