Rob3rt089 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam. Nie jestem mechanikiem dlatego proszę o wyrozumiałość ;) Mam clipa i niechce mi się łączyć z kalkulatorami na samym zapłonie. Wyskakuje żeby zbadać metoda diagnostyczna. Jak odpalę auto to łączy z kalkulatorami i pokazuje błędy ale gdy chce skasować błąd np. Wtrysku (bo czyścilem egr). To wyskakuje komunikat: warunki nie spełnione. No i faktycznie bo auto jest odpalone a powinien być tylko zapłon by skasować błędy. No ale jak zgaszę silnik to od razu pojawia się komunikat że utracone połączenie z kalkulatorem. Nie mam pojęcia co robić. Miał ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jeśli zapłon potrafisz włączyć?, to spróbuj podłączyć prostownik/ładowarkę do akumulatora , może akumulator słabiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob3rt089 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Niestety prostownik nic nie daje :( coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dnia 29.01.2019 o 00:47, Rob3rt089 napisał: No ale jak zgaszę silnik to od razu pojawia się komunikat że utracone połączenie z kalkulatorem. Start z hamulcem na biegu i się połącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmirek1111 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) . Edytowane 29 Grudnia 2019 przez mmirek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi