mgrlukasz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Cześć Podepnę się pod temat Mam Megane 3 z 2014 z R-Link tomTom Live Nr części 259156761R Czy mogę do tej nawigacji zamontować kamerę cofania? Jaka kamera była by kompatybilna? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Tak możesz zamontować kamerę najlepiej kamerę NTSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dnia 17.06.2020 o 07:25, cinas napisał: Tak możesz zamontować kamerę najlepiej kamerę NTSC Dzięki za info 1. Czy taka kamera będzie pasowała ? https://allegro.pl/oferta/megane-iii-kamera-cofania-oryginal-284426113r-8935026819 Nr 284426113R 2. Czy wystarczy że podłącze pod navi R-link1 wtyczkę z kamerki i to wystarczy +aktywacja w programie ? Czy trzeba jakieś dodatkowe zasilanie? 3. Czy do wersji R-link TomTom Lice są wymagane jakieś dodatkowe moduły wideo? 4. Proszę o schamieć podłączenia wtyczki. Podobno w rocznikach 2014 wtyczka jest gdzieś pod siedzeniem kierowcy. 5. Gdzie dokładnie montuje się kamere w wersji hatchback ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik_P Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dnia 27.02.2019 o 07:04, cinas napisał: @aszejgi Twój ekran nie zadziała - nie posiada układu video Mam moduły i kamery jak potrzeba ale u ciebie dodatkowo wymiana ekranu nawigacji Numery które działają lub nie opisałem w ogłoszeniu Cześć, Mam do Ciebie zapytanie dotyczące montażu kamery cofania. Mam Megane III phI rok 2010. Radio i wyświetlacz jak na zdjęciach. Czy jak wymienię wyświetlacz na ekran z obsługą video i dołożę od Ciebie moduł do kamery to czy będzie to działać z tym radiem czy musze jeszcze wymienić radio na takie z nawigacją? Z góry dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam, Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Musisz uruchomić nawigację - radio nie istotne Czyli ekran nawigacji i moduł bic jest potrzebny do życia , dalej aby była nawigacja to joy i antena gps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radish Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Dnia 8.01.2020 o 20:58, cinas napisał: Ten zadziała Kilka ekranów sprawdziłem. Ekrany które działają: TT 259156432 R TT 259153451 R TT 259154206 R TT 259156432 R TT Live 259150931 R TT Live 259154618 R Ekrany które nie działają: TT Live 259153411 R TT Live 259153398 R Cześć, Mam rlink (albo rlink2?, M3 bose z '14) w M3 i chciałem doposażyć w kamerę i czujniki z przodu. W samych ustawieniach mam możliwość wyboru ustawień kamery i czujników z przodu. Pytanie czego mi brakuje jeszcze oprócz fizycznych urządzeń? Edytowane 7 Stycznia 2021 przez radish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Do czujników moduł przód tył , kable , czujniki DO kamery - kamera cofania i instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radish Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 11 godzin temu, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Czy posiadasz taki zestaw? Czujniki mam z tyłu. REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radish Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 8 godzin temu, cinas napisał: Dlaczego ciągle mnie przedrzeźniasz A znasz może oryginalne oznaczenia czujników, kamery i okablowania? Szukałem na allegro/olx ale chyba oryginałów nie ma z tego co widzę. REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekKrzysiek Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Podepnę się pod temat. Czy ktoś mi powie, czy w mojej nawi zadziała kamera cofania. Pozdrawiam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Tak zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekKrzysiek Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 19 godzin temu, cinas napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Jaki zestaw kompletny byś polecił ze swojej oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie mam kamer , buduje tylko moduły do kamery cofania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekKrzysiek Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 14 godzin temu, cinas napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Czyli do Twojego modułu podpinam jaka kolwiek kamerkę z alledrogo i wszystko działa. Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi