Matysek110 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Witam wszystkich, czy ktoś mógłby mi pomoc i powiedzieć jaka może być przyczyna niedziałającego tempomatu. Tempomat wgl nie odpowiada, nie da się go włączyć, tak jakby nie działał przycisk włączania na środkowym tunelu. Będę wdzięczny za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Działał wczoraj i dziś przestał ? Co się działo i co było robione po drodze z autem? Delphi lub Launch x431 nie był czasem podłączany pod to auto ostatnio? Te urządzenia notorycznie wywalają konfig w renault. Trzeba by clipem zajrzeć i ewentualnie z reprogiem aktywację zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysek110 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Podłączyłem pod clipa i ponoć tempomat jest aktywny. Sprawdziłem bezpieczniki te przy kierownicy i pod maską, wymieniłem przycisk od włączania tempomatu. Dalej nic tempomat się nie włącza. Z tego co wiem to nie był podłączany do innych urządzeń wiec nie mogło go nic wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 CLIP ma procedurę diagnostyki regulatora prędkości. Trzeba sprawdzić reakcję na przyciski oraz poprawność konfiguracji w UCH, Wtrysku i liczniku. Gdzieś coś musiało wypaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi