Boobi Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Witam. Poszukuję kogoś ze Śląska najlepiej z okolicy Rudy Śląskiej kto ma CLIPa i może wyłączyć mi czujniki ciśnienia w oponach. Kupiłem drugi kpl kół i nie maja czujników a chciałbym aby mi komunikat nie wyskakiwał. Edytowane 3 Marca 2019 przez Boobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Czujniki można też wyłączyć za pomocą DDT4ALL bodajże i elm327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobi Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A więc bez znaczenia czy CLIP czy inny ale czy ktoś potrafi wyłączyć czujniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Będzin zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ja jestem z rudy slaskiej i mam clipa ale nie umiem nim takich rzeczy xD ale mogę użyczyć jak cos ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobi Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 x Hej dzięki za odpowiedź. Ale ja też się na tym nie znam. A jak mam coś przeprogramować i uczyc się to raczej odpuszczę. Wolę zdać się na fachowców z forum którzy już to robili ;) REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos28 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam wszystkich, szukam kogoś z CLIPEM do ogarnięcia Megi 3 (chodzi o tempomat) macie namiar na kogoś z okolic Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 @gajos28opisz coś więcej, co chcesz z tym tempomatem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos28 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Aktywować, tempomatu nie było została zmieniona kiera na taką z przyciskami oraz zamontowany przełącznik w tunelu środkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Czyli trzeba przejść całą adaptację CLIPem. Da się zrobić - robiłem już w L3. Gdzie na Śląsku kogoś szukasz? Bo sporo ludzi jest którzy ogarniają i chętnie pomogą. Aha, Katowice to Adam2kc z RLKP. Bytom to Uzet, Rybnik / Gliwice to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos28 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ok dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingus21 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Kolego Qbak skąd jesteś i jak się z tobą skontaktować? Jestem z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekinek Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Kto za darmo zrobi diagnostykę clipem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Jak za darmo to kolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekinek Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Jakie macie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi