jarekbercik Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Witam. Prosze o pomoc w naprawie radia, próbowałem wgrać android auto i wyskoczył mi komunikat "unconfigured device Please aad EOL settings" nic nie działa, za pomoc zapłacę. t.el509387860. PROŚBA:Mógł by ktoś ze swojego r linka podesłać mi logi ze zwykłego radia, prawdopodobnie tutaj pozmieniałem te wartosci a nie wiem jakie powinny być oryginalne. Edytowane 20 Marca 2019 przez jarekbercik dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witton Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Dnia 19.03.2019 o 16:24, jarekbercik napisał: Witam. Prosze o pomoc w naprawie radia, próbowałem wgrać android auto i wyskoczył mi komunikat "unconfigured device Please aad EOL settings" nic nie działa, za pomoc zapłacę. t.el509387860. PROŚBA:Mógł by ktoś ze swojego r linka podesłać mi logi ze zwykłego radia, prawdopodobnie tutaj pozmieniałem te wartosci a nie wiem jakie powinny być oryginalne. Odgrzebuję ten temat. Jestem bardzo ciekaw jak sobie poradziłeś z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbercik Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Kolega z Będzina zrobił Reprog przywrócił ustawienia fabryczne programem CLIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witton Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ja też nie widząc innego wyjścia, kupiłem sobie najtańszego Clipa i temat zamknąlem... :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho707 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Witam, odgrzebuję temat, proszę o informację jak to naprawić jak przywróci ustawienia fabryczne clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 @witton @jarekbercik w jaki sposób zrobił reprog clipem przez OBD czy kablem USB? Próbowałem wykonać przez OBD, ale clip chce zrobić przez RUSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi