wencman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, jestem tu nowy, nie dawno zakupiłem Swoją pierwszą Megan :) Problem jaki mnie napotkał to brak dolnego Menu odnośnie sterowania Radiem i innymi opcjami. Posiadam Radio razem z nawigacja, nawigacja działa jak trzeba, natomiast nie wyświetlają się informacje w dolnym pasku który poprostu zniknął :( czy Macie jakieś pomysły co z tym zrobić, będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Wysypała się konfiguracja ekranu nawigacji ,prawdopodobnie ktoś mieszał z kartami jest to do naprawy Ale bym musiał mieć ekran nawigacji u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wencman Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ok rozumiem rozumiem że musiałbym Ci wysłać ekran skad jesteś wogóle ? i jaki byłby koszt naprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi