Sarna1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Hej jakby ktoś miał problem z wyświetlaniem zegarka w Rlink to potrzebna jest aktualizacjia. Zrobiłem i działa. Chociaż po procesie musiałem odpiąć klemę bo Rlink nie chciał się podnieść. https://easyconnect.renault.pl/software-upgrade/r-link-evolution/postdownload/VF1BZ160652794032 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Problem rozwiązany, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechow Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Po zaktualizowaniu systemu zegar się pojawił. Problem jaki powstał to zegar wskazuje godzinę cofniętą o dwie w stosunku do faktycznej (jakby była inna strefa czasowa) jeśli jest zaznaczone "automatycznie aktualizuj czas". Muszę to odznaczyć aby ustawić czas ręcznie. Ma ktoś podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMeg2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Cześć forumowicze, Od paru dni staram się zaktualizować R link do wersji 11.344. Robię wszystko wg instrukcji, ale to nic nie daje. Po włożeniu pendrive pokazuje się komunikat USB wykryto, potem po chwili USB połączono, ale zamiast ekranu, który pokazany jest w instrukcji, to pokazuje się logo tomtom i tak już prawie od godziny jeżdżę moją Megane i tylko to logo się pokazuje i nic więcej. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 U mnie bez problemów poszło. Czy na pewno zrobiłeś wszystko zgodnie z instrukcją ? Format USB na FAT32, wypakowałeś plik TOMTOM.000, włożyłeś i instalowałeś na włączonym silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMeg2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Tak, zrobiłem wszystko wg instrukcji. Aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad jednym. Plik tomtom wgrałem na pendrive niby 8gb. Dlatego niby, bo po formacie FAT32 zostało pojemności 7, 6 GB. Może to jest problemem? Za pierwszym razem jak podłączyłem pendrive w megane, to najpierw pojawił się komunikat "USB wykryto", potem po kilku minutach "USB połączono" i niestety nic dalej się nie wydarzyło. Jakiej firmy pendrive zastosować żeby megane go odczytała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Nie miałem nigdy problemu z aktualizacją jakiej by to nie był firmy pendrive Pobrany plik rozpakuj i tylko jego wgraj na pendrive sformatowanego na FAT 32 co do ilości GB to wszystko jest ok komp przelicza miejsce na dysku lub na pamięciach flash przez mnożnik 1048 dlatego jest różnica w 8 GB a 7.6 GB dostępnej ilości miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zobacz tez czy nie ma problemu z wejściem usb. U mnie podgiela się jedna blaszka i był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMeg2015 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Cześć Udało mi się zaktualizować RLink do wersji 11.344. Wszystkiemu winny był pendrive. Kupiłem 32gb sandiska i poszło. Chciałbym jeszcze podłączyć android auto, ale po zainstalowaniu apki z apk mirror w telefonie i podłączeniu kablem do USB w samochodzie nic się nie dzieje. Zastanawiam się czy mój Huawei mate 20 lite jest kompatybilny i czy wersja 11.344 rlinka obsługuje android auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grewor Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Mam ten sam problem,R-link zaktualizowany ,AA zainstalowany na S7 i po podłączeniu wyskakuje komunikat "urządzenie usb nie jest obslugiwane "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMeg2015 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Mi się nie pokazuje żaden komunikat. Odpalam AA w telefonie, podłączam kablem USB w samochodzie i normalnie AA powinien zacząć konfigurację, a tu nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 10 godzin temu, RobMeg2015 napisał: Odpalam AA w telefonie Po co? Nic nie odpalaj tylko podłącz. 12 godzin temu, grewor napisał: po podłączeniu wyskakuje komunikat "urządzenie usb nie jest obslugiwane " To taj jakby próbował do w normalnym trybie jako pamięć USB potraktować a nie jako AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMeg2015 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Podłączam telefon do USB w telefonie i w moim Huawei mate 20 lite pokazują się 3 opcje: Przesyłanie plików Przesyłanie zdjęć Tylko ladowanie Co ustawić żeby AA zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras1113 Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 potrzebne pliki do aktualizacji r-linka mam wersje 11.336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi