mackus Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 witam ostatnio zauważyłem, że gps pokazuje inną pozycję niż w rzeczywistości... około 4-5km od właściwej. Jeśli ustawiam jakiś punkt docelowy, to niestety na wskaźniku satelit nic nie pokazuje. Z tego co się zorientowałem to może być padnięta antena? Radio działa normalnie. Czy mogło się coś poluzować? jak się dostać do tej anteny?, trzeba zdjąć podsufitkę z tyłu? przy kupnie nowej na co zwrócić uwagę? czy te z aut z gps czym się róznią od tych które były bez gps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 a czy aktualizowałeś GPS w aucie ? w kwietniu była wymagana aktualizacja, bez niej nie będziesz odbierał żadnych sygnałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackus Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 No własnie doczytałem;) już miałem antenę zamawiać:) jutro ogarnę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Forum rządzi forum radzi ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi