ArturMegane Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Musisz w UCH zaznaczyć w linijce "DRL Active _CF" na "DRL Activated" i wówczas w menu licznika pojawi się dodatkowa opcja do włączenia świateł dziennych. To ustawienie jest na tej samej stronie co światła skandynawskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ok wszystko działa zmienilem na drl activated i w dzień świecą się pozycyjne a w nocy mijania. Czy podczas kontroli mogą się przyczepić że jadę na pozycyjnych? Zawsze mogę powiedzieć że jest tak zrobione fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 No nie wiem jaką masz instalację ale dzienne włączają tylko dodatkowe światła do jazdy dziennej umieszczone w reflektorze lub w zderzaku w zależności od wersji ph megane. Może mylisz pozycyjne z dziennymi. Wrzuć fotkę przodu meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Jeśli świecą te zaznaczone czerwonym okręgiem, to nie są pozycyjne tylko światła dzienne Edytowane 13 Maja 2019 przez Laros 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Ooo właśnie te się świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 No i się wszystko wyjaśniło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 No widzisz :). Notabene zdarza się od czasu do czasu, że jakiś kierowca jadący z naprzeciwka miga mi, że jadę na pozycyjnych . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaronmp Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Witam. Mam włączoną opcje automatycznych świateł dziennych i przez ddt4all uaktywniona funkcje świateł drl. Niestety dalej nie działają I nic się nie świeci. Dodam że nie mam czujnika zmierzchu deszczu. Może ktoś zna przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Jak nie dasz rady tego zrobić samemu , to pojedź do ASO na przegląd i przy okazji przeglądu to włączą w cenie przeglądu. Tylko najpierw to wynegocjuj przez telefon z konsultantem z ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Włączone dzienne w liczniku i UCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi