mrarek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 kolego - w kielach jest sklep, co je sprzedaje jak dowiem się, jak się ta ulica nazywa, to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dzwoniłem do jednego ze sklepów - na Poleskiej i chce za nie 80 pln - troche dużo. Już wole dołożyć 20 pln i kupić valeo Jak przypomnisz sobie ulicę to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no nieee... "GW-Auto" S.C. Części do Samochodów Francuskich i Innych ul. Poleska 33, Kielce, tel. 41 3428487 widać zwietrzyli interes :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 THX :( Dzwoniłem do nich - 80pln Zamówiłem na alledrogo za 70 pln z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no to widzę, że trzeba by zrobić rozpiskę chętnych i zapytać u źródła czyli producenta. pewnie za 50 kompletów cena była by ok. 40 PLN za komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak wypróbuje i będą OK - to zapewne kupiłbym "na zapas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 poszukam pudełka i spróbuję zapytać u producenta. aczkolwiek kraj produkcji... ilbak.com/c/contact.asp"]ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dokładnie - u turków produkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kupiłem ostatnio płaskie wycieraczki MotGum i niestety jest duży zonk :-/ Lewa wycieraczka nie wyciera 5cm szyby, akurat na wysokości mocowania do ramienia. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Szybę już odtłuszczałem, pióro jest dobrze zamocowane, pomysły mi się skończyły, zostały tylko nerwy. Dodam, że prawa wycieraczka zbiera bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kup SILBAKI - sprawdziłem i są super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 pawelli, być może bym tak zrobił, ale co tydzień kupować wycieraczki za 50zł ? Nie bardzo mi się to widzi :-/ Napisałem do motgumu maila, opisałem co i jak, zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 U mnie taka sytuacja się zdarzyła gdy pióro wycieraczki było tłuste. Po czyszczeniu działała prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja polecam płaskie Unipointy, w marketach można je znaleźć poniżej 20 zł (na Allegro są droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wszystko fajnie, ale unipointy nie mają mocowania jak w SCII. meganecoupe02 jak raz kupisz silbaki, to do innych nie wrócisz, a i pożyją swoje. ja zakładałem swoje w listopadzie i do dziś pracują jak nowe - cicho i skutecznie. kupujcie SILBAKI: http://allegro.pl/show_item.php?item=1562028824 cena bardzo dobra. warto wziąć więcej sztuk !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalic Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ;) he ubiegłeś mnie. Właśnie chciałem wrzucić linka Dziś kupiłem i powiem że warto. Mocowanie pewne i bezpieczne nie to co w wycieraczkach z adapterami. Zbierają ładnie i cicho Polecam. Tylko nie przeprowadźcie szturmu na sklep bo się zorientują i podniosą ceny 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi