BillyGugu Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Panowie, nawigacja gubi mi położenie w megane 3. Pokazuje pozycje obok, jakieś może 500m, sam znacznik porusza sie poprawnie. Moduł, antena, luźna kostka? Dzięki z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jaką masz nawi bo do Tomtoma zwykłego bez live trzeba było zrobić aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyGugu Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 29 minut temu, tomakur napisał: bez live trzeba było zrobić aktualizacje No ja mam właśnie bez live z tego co pamiętam. Podpowiedz mi jak z tą aktualizacją- nie koliduje to z nie oryginalnymi mapami na karcie sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jak z mapami nie wiem czy będzie jakiś problem. Poniżej link do aktualizacji http://pl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/26406/~/aktualizowanie-urządzenia-carminat-tomtom-%2F-carminat-tomtom-live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyGugu Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dnia 20.05.2019 o 20:50, tomakur napisał: Jak z mapami nie wiem Mapy wywaliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 No to szkoda ale znasz sposób jak z nimi sobie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyGugu Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Dnia 20.05.2019 o 20:50, tomakur napisał: sposób Nie znam żadnego ale i tak już długo nosiłem się z zamiarem uaktualnienia map. Teraz mam zagadkę- brać org za 300 cebulionów czy na allegro najnowszą wersję map do mojej nawigacji za 160 Edit: @tomakur kolego jakby nie patrzeć masz piwo u mnie. Zostawię dla potomnych jakby ktoś miał problem. Oczywiście moja nawigacja przestała funkcjonować bo wyniuchała, że dostępna jest aktualizacją programu. Dodam, że darmowa. Po szybkim update wszystko wróciło do normy Edytowane 24 Maja 2019 przez BillyGugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi