daciek1 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam, co to element przywiązany trytytką na zdjęciu koło chłodnicy? i czy tam jest coś pęknięte, ułamane, czy to jest duże uszkodzenie? Jak to wygląda oryginalnie? Jeżeli ktoś zrobiłby zdjęcie w swoim aucie to byłbym wdzięczny. Ja zdjęcie zrobiłem przez grill z lewej strony patrząc przodem do auta (więc jakość zdjęcia nie jest najlepsza). Z góry dziękuję za odpowiedź. megane 3.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Cały element trzyma Chłodnice układu chłodzenia, skraplacz klimatyzacji i intercooler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daciek1 Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 OK, dzięki ale czy to co widać na zdjęciu do duże uszkodzenie? bo nie wiem jak wygląda oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Zrobię jutro Ci zdjecie i wstawie a tu poniżej cały element RENAULT-MEGANE-III-PAS-PRZEDNI-WZMOCNIENIE-PRZOD.webp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi