ROBRAT Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Powitać. Mając aplikacje w telefonie np.radia v.x mogę to w jakiś sposób słuchać przez radio w samochodzie?np.blut,czy kabel usb?wolę zapytać niż coś zepsuć,albo męczyć się z uruchomieniem.Dokładnie to jadę za granicę i chcę słuchać jakiegoś polskiego radia da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Normalnie jakbyś słuchał muzyki przez bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Czyli co uruchamiam apke wl.bluta w telefonie i dalej samo pójdzie w radio samochodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak powinno to działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nie no łączysz telefon jak do zestawu głośnomówiącego i z przycisków na radiu wybierasz "media", a tam urządzenie BT czyli Twój telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Działa sprawdzałem zaraz po pracy,dobrze będzie co słuchać w drodze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi