Batkoli Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 11.01.2020 o 23:06, zavadz napisał: Poszukuje kogoś kto pomoże z r-linkiem w warszawie Edytowane 2 Lipca 2022 przez Batkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Jakiej pomocy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 W dniu 10.06.2021 o 11:35, Qbak napisał: Mnie również udało się już zdjąć blokadę. Jakby ktoś był chętny to zapraszam Podasz instrukcje jak zdjąć blokadę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trasek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Też bardzo prosiłbym o instrukcję. Przymierzam sie do wymiany radia i na 99% moduł będzie zablokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bochnice Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 W dniu 11.01.2020 o 23:06, zavadz napisał: Gdyby ktoś potrzebował usunąć blokadę z RLinka 2 a ma daleko na Śląsk, to służę pomocą w Warszawie. Cześć , potrzebuje pomocy . Posiadam megane z 2016 r początek produkcji z wyświetlaczem 7 calowym ma jeden z pierwszych r link ale nie ma CarPlay 😞 Co muszę zrobić aby to uruchomić ? Czytam już na wielu forach i piszą ze system za stary ? Jak mam zrobić update ? Może muszę zakupić nowy moduł ? Nie mam pomysłu . to drugie auto w domu a z CarPlay każdy korzysta 😞 W dniu 2.07.2022 o 14:19, Batkoli napisał: Cześć udało ci się kogoś znaleźć w wawie od uruchomienia CarPlay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Mogę w Warszawie ogarnąć. Jednak jak radio w aucie to lanr14 to czeka jego wymiana. Zdjęcie zabezpieczenia z używanego radia też robię. Edytowane 8 Maja 2023 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMe_2018. Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 10.06.2021 o 12:35, Qbak napisał(a): Mnie również udało się już zdjąć blokadę. Jakby ktoś był chętny to zapraszam Czy moge prosić o jakiś kontakt do Qbak ? Pilne ! Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez ReMe_2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turano Opublikowano 1 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 (edytowane) Witam kolegę, kupiłem używany moduł radiowy lecz nie wiem jakie jest zabezpieczenie przed kradzieżą i jak je wyłączyć. Jeśli istnieje film lub tekst na ten temat proszę o informację. Moduł mogę zamontować samodzielnie. Mogę używać DDT4all. Mogę zmienić numer podwozia. Problem w tym, gdzie można zatrzymać kradzież? Przepraszamy za problemy z tłumaczeniem. Dodaję zdjęcie mojego modułu. Myślę, że powinna to być generacja 2.1. Z wyrazami szacunku Polacy są pomocni 😊 Edytowane 1 Lutego 2025 przez Turano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 19 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Ddt4all tego nie ogarniesz musisz wylutować eeprom odczytać możesz nawet najtańszym programatorem odszukujesz kod jest to końcówka vinu zapisana w odwrotnej kolejności wpisujesz dane ze swojego vinu programujesz i lutujesz na miejsce cała operacja zajmuje około 15/20 minut innej opcji nie ma REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Nie trzeba wylutowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) No w przypadku taniego programatora za 30zł trzeba bo zakładam że amator na jeden raz nie będzie kupował drogiego sprzętu zresztą wylutowanie tej pamięci to przecież chwilka zresztą cała operacja odblokowania jest banalnie prosta Edytowane 20 Lutego 2025 przez Asmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi