safetycar Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Cześć. Już od jakiegoś czasu w czasie jazdy ( przy pręd. od ok 50 km/h wzwyż) słychać delikatny hałas, trudny do określenia. Hałas ten jest jednostajny, ani nie rośnie, ani nie maleje wraz z prędkością. Przy dojeżdżaniu do skrzyżowania słychać dźwięk tarcia, coś jakby zużyte klocki o tarczę. Po zatrzymaniu ustępuje. Takie samo tarcie slychać też podczas ostrych prawych skrętów. Czy to może być zużyte łożysko ? Bo przyznam, że w innych autach jak padało to dźwięk łożyska był inny, cos jak buczenie. A tutaj jest jakby tarcie. Przejeździłem już tak kilkaset km i żadnych innych objawów nie ma. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogor Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Też mam podobne, i się głowie z tym. Myślałem nad pół oska albo zbieżności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi