Santi1995 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam . Przeszukalem forum lecz nie znalazłem rozwiązania na mój problem. Po silnych deszczach i zalaniu podszybia na zewnątrz auta przestały chodzić nawiewy w megane . Nie działa na żadnym stopniu . Czytając posty zacząłem od sprawdzenia bezpieczikow . Następnie od wymiany rezystora i kolejna rzeczą jaką zrobiłem to podłączyłem wentylator na krótko po czym wentylator zadziałał . Wszystkie kostki są cale , żadna kostka nie jest upalona A nawiew dalej nie działa . Może ktoś pomóc. Będę wdzięczny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jakie jest sterowanie manualne czy automatyczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi1995 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 automatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanex Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Być może,że jest taka sytuacja jak w moim Megi.,nawiewy nie działały wcale. Czytałem różne porady,ale rozpocząłem od odkręcenia podszybia i dokładnego wyczyszczenia,udrożnienia odpływów /zablokowanych/ wody. Przemyj wężem z wodą. Następnie wymieniłem filtr kabinowy. Pomimo braku błędu na wyświetlaczu samochodu podłączyłem tester, okazało się że wyskoczyły 2 błędy. Po skasowaniu wszystko działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi