miazgowicz.j Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dzień dobry. Posiadam renault megane I 1.6 16v cabrio automat 110KM, VIN: VF1EA040221679476 Mam problem w doborem półosi napędowej po VIN sprowadziłem już 3 sztuki wszystkie są jakieś 3~4cm za krótkie. Dobór na zmierzony wymiar całkowity jest niemożliwy ponieważ długości które podają producenci okazują się zupełnie inne od rzeczywistych. Wymiar całkowity półosi to 82~84cm. Błagam pomocy autko pragnie znowu jeździć. Pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saksonczyk Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jeżeli jest to półoś z przegubem środkowym to możliwa jest rozbieżność pomiaru. Przegub ten ma spory luz podłużny który będzie wpływał na pomiar. Najlepiej dobrać przez porównanie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miazgowicz.j Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Zmierzylem polos po pelnym scisnieciu ma około 777mm we wszystkich sklepach mowia mi ze po numerach vin i tym co podaje zadna nawet nie ma zblizonego wymiaru. Ktos ma jakis pomysl co dalej? , VIN: VF1EA040221679476 REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Jeszcze poszukaj wg tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi