gruku Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam. Zauważyłem, że mam problem z czujnikiem biegu wstecznego . W przypadku włączenia biegu wstecznego bardzo często zadadzą się że nie włącza się wizualizacja czujników parkowania i światło wsteczne. Chciałbym wymienić czujnik biegu wstecznego ale nie mam pojęcia gdzie go szukać i jak go wymienić. Czy ktoś robił już taki zabieg i chciałby podzielić się wiedzą. Moje autko Grand Scenic III 1.4tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Wkrecony w skrzynie biegow REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dostęp po wyjęciu akumulatora i postawy akumulatora. Wkręcony jest w górnej części skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruku Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Dużo zabawy jest z demontażem podstawy akumulatora?. Wyjęcie akumulatora już mi wystarczająco nerwów popsulo. A demontaż podstawy ehh. Czy ktoś się orientuje jako numer ma ten czujnik biegu wstecznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruku Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Czy ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Numer włącznika to 8200177718. Dostęp trudny, trzeba sporo rozkręcać, trudno opisać po kolei co trzeba zrobić, wyjmiesz akumulator to sam zobaczysz. Może udałoby się od spodu dostać z kanału. Jak ręka wejdzie to go odkręcisz. Trzeba próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jak będziesz chciał to mam taki za 15 zł + koszt wysyłki ; Nówkę sprowadziłem z aliexpress ale popsuty miałem czujnik cofania w zderzaku który robił różne cyrki i komunikaty na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi