Megane11289 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam Szanowne grono Czy któryś z Was czyścił EGR jak w temacie? Trudna to sprawa? Czym czyścić? Benzyna ekstrakcyjną? Chciałbym go sobie wyczyścić, bo furmanka prawie 150 tyś na blacie, więc podejrzewam tam niezły syf. Pozdrawiam. Już nie aktualne. Poradziłem sobie sam Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Megane11289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal047r Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja czyściłem w k9k 836. Po 130k nie było tragedii. Ale nie wiem czy ktoś czyścił/wymieniał przedemną czy nie. Kupiłem jak miało autko 125k. Pędzelek i benzyna ekstrakcyjna. Wyczyszczony śmigał do 160 k potem sprzedałem auto. @Megane11289 Duży syf miałeś? Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez michal047r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi