kataryniarz Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dyskusja o wrażeniach z jazdy nie ma raczej sensu, dla każdego będą inne. Dla mnie na przykład prowadzi się jak wanna na kółkach, czyli jak 90% SUV-ów. Jest możliwość testowania Kadjara i Megane przez cały dzień, chyba tak prościej sprawdzić co nam odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dnia 16.08.2019 o 12:27, LTar napisał: P.S. moim zdaniem kadjar nie ma więcej miejsca z tyłu niż megane kombi czy grandcoupe. Może i nie ma więcej miejsca na kolana, ale siedzenie z tyłu w Kadjarze jest 100 razy przyjemniejsze niż w megane, bo siedzenia są ustawione komfortowo, można mieć nogi w naturalnej pozycji, a nie kolana pod zębami (jeśli ktoś jest wysoki, mi to nie grozi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musiu89 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Już odbyłem jazdę testową jedynie chciałem zweryfikować pewne kwestie a mianowicie istotność dopłaty do układu Extended Grip w wersji napędu na 2 osie z oponami wielosezonowymi no i kwestie bezpieczeństwa - czy taki suv jest bezpieczeńszy vs megane - wiadomo auto wyższe ale cięższe, czy jest bardziej podatne na ew. dachowania i tak dalej, niby pytania abstrakcja ale po ostatnim wypadku mało kto jest w stanie doradzić mi w takich kwestiach. Bezpieczeństwo najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi