Jedras Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Witam, Panowie, pomocy. W mojej Megance IIphI wysiadł wyświetlacz AFFA3 NAV 8200107520. Tego badziewia nie można dostać nigdzie. Mam radio ze zmieniarką płyt, a od kiedy wyświetlacz padł nie działa mi także sterowanie radia z kierownicy. Teraz mam pytanie czy można wymienić wyświetlacz AFFA3 na jakiś inny bez wymiany radia i żeby działał pilot przy kierownicy? próbowałem doczytać na forum czy można tak zrobić, podobno się da, ale niestety jestem kiep elektroniczny i potrzebuję wiedzieć dokładnie co i jak zrobić. Z góry bardzo dziękuję za pomoc, bo jeżdżę bez radia od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ktokolwiek??? pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 49 minut temu, Jedras napisał: X Jest na forum dokładny opis twojego tematu - zmiana wyświetlacza, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 szukałem, nic nie znalazłem, moze masz link?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi