Xior Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 W sierpniu tego roku oddałem "Megi" 1,6 100 KM benzyna bez gazu na czyszczenie przepustnicy. po odebraniu zaczął się cyrk ze zwiększonym zużyciem paliwa tzn. przed czyszczeniem po mieście zużycie wahało się pomiędzy 9.0 a 9.3 po czyszczeniu potrafiło dobić nawet 12.0 wytrzymałem 2 miesiące może się unormuje ale nic nie dało stanęło na 9,7 pojechałem do mechanika który to robił podpiął komputer i ....nic zero byków wsio w pariadkie ma może ktoś jakieś sugestię gdzie szukać przyczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 17 minut temu, Xior napisał: pojechałem do mechanika który to robił; podpiął komputer i ....nic zero byków, wsio w pariadkie, ma może ktoś jakieś sugestię gdzie szukać przyczyny ? Wszystko wskazuje, że mechanik ; - nie wymienił oringu przepustnicy, - silnik dostaje dodatkowe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi