LTar Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Ja zrobiłem trasa 91 km - prędkość 50-100 przy silniku 1.2 wyszło mi 4.5 spalanie Edytowane 30 Października 2019 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Mlodyrochu jeśli chcesz kupić MIV to szukaj już z 1,33 - na pewno jest lepszy niż 1,2 - mam to info od kumpla co pracuje u nas w ASO. Pracuje na lakierni, ale jak to w ASO wszyscy gadają o wszystkim. Ja jak kupowałem to niestety nawet o tym silniku jeszcze nie myśleli. Jak się skończy leasing na obecną to pewnie będzie Renault Zoe (to nowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 a powiedzcie mi jaki jest roztaw śrub w megi 4 bo zostały mi zimowki z 3 coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi