droopy Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ale kręci w ogóle rozrusznik? Bo, że auto nie odpala to dość ogólne stwierdzenie. Okopconymi świecami bym się bardziej martwił. Były czarne rozumiem? Jeśli tak, to mieszanka może być zbyt bogata, niezdrowo dla silnika (może być, że instalacja lpg źle zestrojona). Gorzej, że mokre, choć nie wiem, co miałeś na myśli. Brał Ci olej ten silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkules Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dnia 7.11.2019 o 22:11, pbet napisał: Karta w slot, bieg (obojętnie jaki ale najlepiej 1), hamulec i trzymaj start przez 5 sekund. Nie wciskaj sprzęgła. Auto nie powinno chcieć odpalić, a powinno odblokować kierę. Czy będziesz miał wspomaganie zobaczysz. Zadziałało.dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkules Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dnia 13.11.2019 o 18:16, droopy napisał: Ale kręci w ogóle rozrusznik? Bo, że auto nie odpala to dość ogólne stwierdzenie. Okopconymi świecami bym się bardziej martwił. Były czarne rozumiem? Jeśli tak, to mieszanka może być zbyt bogata, niezdrowo dla silnika (może być, że instalacja lpg źle zestrojona). Gorzej, że mokre, choć nie wiem, co miałeś na myśli. Brał Ci olej ten silnik? Cześć. Tak rozrusznik kręcił. Oleju nie brał. Właśnie samochód jest u tego co gaz zakładał. Wszystko mu to opisałem i mam nadzieję, że się połapie. Silnik najpewniej nie dopalał bo świece były luźne i mogło nie być kompresji jak sądzę stąd świece czarne i mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi