BranteK Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam mam taki problem że zakupiłem megane 2 z 2 lata temu i miałem porysowaną cała tylnią szybę od wycieraczki od dawna gdy tylko wrzucę bieg wsteczny włącza się wycieraczka z tylu i na suchej szybie szoruje po szybie czy jest możliwość jakoś to wyłączyć aby po wciśnięciu biegu wstecznego wycieraczka nie włączała się samoistnie będę bardzo wdzięczny o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) W komputerze wyłączysz. Sterowanie w manetce wycieraczek jeśli dobrze pamiętam. Edytowane 7 Listopada 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak jak kolega wyzej napisal na pewno masz przekrecona prawa manetke na wycieraczke przod zeby dzialala w automacie i na czujce jak jest rosa to gdy wrzucisz boeg wsteczny to i tyl zalaczy nie ma mozliwosci zeby sama tylna poszla po wrzuceniu biegu wstecznego zawsze jest to w tej sytuacji sparowane z wycieraczkami z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi