Lukasz_Megane Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Asystent Pasa ruchu - Czy ktoś z Was próbował sobie zamontować coś takiego ? Gdyby była szansa montażu czegoś takiego za sensowne pieniądze to chętnie bym sobie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Moim zdanien zbędny wydatek. Wyłączyłem z pół roku temu i nie włączam. Denerwujace pikanie jak przejeżdżasz przez biale linie, działa powyżej 60 km/h. Na szczęście mozna raz wylaczyć, a nie za kazdym odpaleniem auta jak Start/Stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_Megane Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 2 godziny temu, kwansterp napisał: Moim zdanien zbędny wydatek. Wyłączyłem z pół roku temu i nie włączam. Denerwujace pikanie jak przejeżdżasz przez biale linie, działa powyżej 60 km/h. Na szczęście mozna raz wylaczyć, a nie za kazdym odpaleniem auta jak Start/Stop może to i racja bo chciałem doposażyć auto z myślą o żonie. Druga sprawa to zastanawiałem się na lusterkami z czujnikiem martwego pola , ale nie wiem czy Renault w grand scenic 3 coś takiego montowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Czujnik martwego pola to rzecz której nie można miało mieć scenicu A co do asystenta pasa ruchu to Fajna sprawa tylko jak będziesz z nim jeździł cały czas a później wsiądziesz w Auto bez niego to łatwo o małą skuchę, rozleniwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_Megane Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ciekawe co jest potrzebne do montażu takiego systemu bo jeżeli to nie byłby jakiś duży koszt mi mógłbym sobie sprawić takiego asystenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 U mnie była taka kamera za lusterkiem, dodatkowo system zmieniał też automatycznie światła na drogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_Megane Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 fajne ciekawe jaki byłby koszt u mnie w scenicu. Wcześniej miałem w megane 3 takie lusterko niestety w scenicu brak i doskwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 950 zł z montażem na oryginalnych częściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Mam kompletną kamerę z obudową w kolorze czarnym jak by ktoś chciał sobie domontować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi