Quentin88 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Witam, Proszę o pomoc, zacząłem używam PyClipa i mam dużo błędów. Z tego co wyczytałem cześć może wynikać z slabe aku ktory niedawno wymieniałem Wtrysk: DF362, DF092, DF361, DF1012, DF1068 Drzwi DF002 ABS DF324 Tablica: DF056, DF066, DF071, DF062, DF063, DF007 i pare innych Czy wymiana rozrządu a w tym wymiana plynu chłodniczego, moze generować bład napiecia czujnika cisnienia plynu chlodniczego? czy sprawdzanie kompresji na cyl może generować błędy obwodu cewki zaplownowych ? Co z błędem sondy lambda? Jest jakiś poradnik jak używać PyClipa? wogole jak w nim można oglądać paramety w czasie rzeczywistym ? Można kasować wszytkie błedy naraz czy kasuje sie osobno dla każdego ecu? Co polecacie zrobić? pokasować wszystko przełączyć się na PB, zrobić 100 km i sprawdzić odczyty/błedy? Edytowane 23 Listopada 2019 przez Quentin88 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi