Maciek2010 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam. Dostałem wyrok pod nazwą nieszczelnej sprężarki klimatyzacji. Szukam warsztatów godnych polecenia, które podjęłyby się tematu naprawy, w rozsądnych pieniądzach. Będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Naprawa na długo się nie zda a z takowymi warsztatowymi gwarancjami rożnie to bywa. Może kup zwyczajnie nową i wymień? np. https://allegro.pl/oferta/kompresor-klimatyzacji-renault-megane-ii-nrf-nowy-8303606107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2010 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Czy ta, do której link podałeś, to dobra marka? Porównywalna z Delphi? I czy jestem w stanie wymienić ją samodzielnie po zdjęciu zderzaka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Maciek2010 napisał: Dostałem wyrok pod nazwą nieszczelnej sprężarki klimatyzacji. Szukam warsztatów godnych polecenia, które podjęłyby się tematu naprawy, w rozsądnych pieniądzach. Będę wdzięczny za każdą sugestię. kolego, nie napisałeś skąd jesteś / gdzie szukasz warsztatu. Jak we Wro to mogę ci kogoś polecić, robili mi dwa auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2010 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 1 minutę temu, szafir51 napisał: kolego, nie napisałeś skąd jesteś / gdzie szukasz warsztatu. Jak we Wro to mogę ci kogoś polecić, robili mi dwa auta. Wrocław, Wrocław. Poleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 To jest jeszcze marka, którą możesz spokojnie założyć, może gorsza od DELPHI, ale z pewnością już przeżyje samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi