Miro92 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam mam taki problem, a mianowicie czy to wsadze pendrive czy podłącze telefon kablem aux i tak nie widzi i nic nie gra. Nie wiem czy to spowodowane tym że na ekranie navi nie mogę nic zrobić bo nie mam tego "paska" i może tam trzeba wybrać źródło usb? Jestem nowy w Renault i jeszcze zielony. Mogę zmieniać tylko na przycisku między radio, a cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemokermit Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam ja też mam problem z usb nie podaje napięcia na telefon i na pena nie wiem jaka może być przyczyną?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) A aktywowany jest w radiu ? Edytowane 22 Lutego 2020 przez Asmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemokermit Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jak przełączam między płytą, cd, radio to nie wyświetla mi usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Bo nie wyświetli jeśli nie masz pendrive wsadzonego w gnieździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi