TOMUSHH Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Heya, Jestem nowym forumowiczem na MCPL. Więc cieszę się z dołączenia do polskiej społeczności tej marki. Na początku grudnia 2019 stałem sie posiadaczem "żelazka" - Renault Megane II Hatchback (2003, 1.4 16V 98KM). Wozidełko fajne, ale... W samochodzie zamontowane jest radio TUNER LIST (8200300858) i chciałbym do niego podłączyć AUX - może być po kablu, może być po Bluetooth... Szukałem na tym forum i niestaty nie znalazłem, żadnej rzeczowej informacji. Na elektrodzie pisali, że dla tego radia i rocznika nie przewidziano obsługi AUX. Ale zanim się poddam i pogodzę, że mam do wyboru korzystanie z CD ew. wymianę radia - zapytam o pomoc na forum użytkowników. Wiecie cos na ten temat? Edytowane 9 Lutego 2020 przez TOMUSHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Słabo szukałeś w takim razie, Tuner List nie ma obsługi AUX. Jeśli chcesz zachować fabrykę, to musisz kupić radio Update List z ph2 (obsługuje AUX - potrzebny dodatkowy kabelek, parę złotych na alledrogo). Do tego wyświetlacz od ph2, najlepiej z obciętą wtyczką, też grosze kosztuje. Na koniec trochę kabelkologii, masz AUX, zachowujesz wyświetlacz i pilota. Jak nie to inne, współczesne radio, ale wtedy na pewno zapominasz o wyświetlaczu w daszku. Do pilota istnieją chyba jakieś interfejsy, że idzie do podłączyć w niektórych radiach. Tu masz temat o wymianie tuner list na update list: Edytowane 9 Lutego 2020 przez droopy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMUSHH Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Pięknie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi