accee Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć Wszystkim, Czytałem forum, ale nie znalazłem żadnych informacji na temat montażu radia Android - Wszystko w ekranie - bez dolnej części z przyciskami. ( Przykładowe radio w załączniku). Ja mam zamontowany zestaw TomTom bez Live i chciał bym go wymienić. U naszych Rosyjskich kolegów jest parę informacji o tym jednak mój rosyjski jest słaby i do końca nie wiem czy to działa czy też nie (https://www.drive2.ru/l/550939714106952141/). Kilka pytań do forumowiczów , którzy to zamontowali takie radio: - czy wszystko działa ? (Szczególnie chodzi o sterowanie z kierownicy głośnością itp.) - czy działa szyna CAN ? (Poduszki, Pasy, otwarcie drzwi itp.) - jak takie radio gra w porównaniu z oryginalnym? - czy ogólnie warto zainwestować?? Pozdrawiam P.S. Jeżeli taki temat już jest to proszę o linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Em5i Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Podbijam, też interesuje mnie temat tego systemu. Widziałem, że u skośnookich ten sam (przynajmniej tak samo wyglądający) moduł występuje pod nazwą Teyes CC2 lub Teyes S Pro. Większość informacji o tym sprzęcie jest po ruskiemu więc nie wiele idzie z tego wyciągnąć. Miał ktoś z tym jakiś kontakt lub lepiej ogarnia cyrlice :P Pozdrowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
defix Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Podłączam się również, czy oryginalne radio służy po pontażu tego za rekwizyt? Czy działa nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi