zippedin Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Hej! Jestem właścicielem Megane 3 Coupe z 2010 roku. Po małym incydencie musiałem zmienić zderzak z przodu i znalazłem gdzieś jakiś na szrocie, zamontowałem, ale brakuje mu przedniej listwy z lewej strony. Jak się okazało, standardowa listwa do mojej Meganki nie pasuje, bo jest za długa (30cm), potrzebuję takiej 26cm (z tego co mierzyłem prawą). Problem w tym, że nie mam pojęcia z której Meganki pochodzi mój aktualny zderzak... Zamieszczam zdjęcie dla rozeznania, ma ktoś jakiś pomysł jak zdobyć pasująca listwę? Na pewno pomogłaby wiedza z której dokładnie Meganki pochodzi mój aktualny zderzak :) (zdjęcie - na lewo: brakująca listwa; na prawo - poglądowy wygląd zderzaka z prawej strony) Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looker29 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Odświeżę temat.. Mam ten sam problem - w coupé i CC listwa jest krótsza, numer OE 620740001R, numer zestawu na dwie strony 626600002R, z tego co widzę. Do hatchbacka odpowiednio 620740002R i 626600001R. Listwy do coupé jednak cholernie ciężko dostać, nie znalazłem żadnego zamiennika, a aktualnie nie widzę też żadnego oryginału na portalach. Czy ktoś może wymieniał, kupował? Gdzie tego szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi