Melman1980 Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Hej Panowie Mam problem z Renault Megane II 2004 1,9 Dci Nie działa wspomaganie a na wyswietlaczu na czerwono " Steering fault" Nie jestem w stanie odczytać błędu z ECU, mój ELM 327 odczytuje tylko info z bloku engine Na początek bezpieczniki? Poradzicie coś Panowie? Edytowane 3 Maja 2020 przez Melman1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Elm odczyta błędy wspomagania pod warunkiem zainstalowania programu który takie rzeczy robi np. Pyclip na telefon (do pobrania) Oczywiście zacznij od bezpieczników pod maską zarówno tych w dużej skrzynce jak i w mniejszej skrzynce skrzynce pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melman1980 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ok. Sprawdze jutro. Bledy z esp probowalem odczytac oh no renault ale czytal tylko temperature, spaliny i tyle w zasadzie PyClip skanował , skanował i nic nie znalazł. Elm migał widać było, że pracuje ale PyClip z 95 rekordów Canbus znalazł 0. Edit: Fure tak czy siak zaprowadzilem do serwisu. Czekam na diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi