Zan821 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam, też tak macie? Przy wciskaniu gazu do oporu mam dwustopniowy skok. Najpierw wciskam "do podlogi" i opór ale następnie mogę docisnąć jeszcze tak jak by pod pedałem była jakaś mała poduszeczka którą "zgniatam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 To jest taki bajer do ogranicznika prędkości. Jak jest włączony, to po przejściu tego oporu na pedale gazu ogranicznik się wyłączy i auto przyspiesza ponad limit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ponoć tylko z fabrycznym tempomatem. Ja nie miałem i na ograniczniku nie mogłem jechać szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zan821 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dzięki za info, już miałem nadzieję że to jakiś patent wchodzenia w nadprzestrzeń. Trzecia meganka z koleji i w dalazym ciągu inżynierowie z Renault mnie zaskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek84 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Jako ciekawostkę napiszę że Opel Movano i Vivaro też tak ma, ale trudno się dziwić bo to w sumie Master i Traffic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi