Renia08 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Cześć. Chce rozwiązać jeden temat który mnie dręczy jakiś czas. Mam luźną poduszkę na kierownicy. Na dołkach drażni bo się telepie jakbym miał mega luzy w zawieszeniu. Ciągle muszę coś podkładać, żeby nie drżała. Demontaż mniej więcej wiem jak przechodzi ale czego mam się spodziewać po ściągnięciu ? Są tam jakieś blaszki sprężynujące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MathiasRaven Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam, Udało Ci się wyeliminować ten luz poduszki powietrznej? Mam to samo, słychać stuki na nierownaściach, a przy naciskaniu w dolnej części czuć, że jest dosyć swobodnie zamocowana. VID_20210429_202108.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Podłożyłem kawałek gumy i jakoś nie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi