szakal01 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam z tylu środkowy fotel mam urwany kabel przy wpieciu co sygnalizuje zapięcie pasów nie mogę kabla urwanego zlokalizować gdzie jest gdzie szukać jak się do niego dostać?? Proponuje jednak zapoznać się z regulaminem forum odnośnie pisowni. Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Fotele z tyłu w sceniku 3 nie mają nigdzie ich "podłączonych" na stałe do nadwozia. Według mnie sygnalizacja jest realizowana przy pomocy indukcji i zamykania obwodu przez pas w zamku, bo fotele są przesuwane i można je bez problemu zdemontować z auta. Szukaj odbiornika/nadajnika w stelażu fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi