Qwertz77 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam, panowie, przegladam ogloszenia i znalazlem jedna meganke wyposazona "po korek". Na jednym ze zdjec znalazlem tajemniczy przycisk, ten z symbolem samochodu nad guzikami do wlaczania ogrzewania foteli. Przekopalem sie przez instrukcje obslugi, googlalem stracilem dwie godziny i skapitulowalem. Mam meganke 2 wyposazona prawie "po korek" z wyjatkiem szyberdachu, nawigacji i ogrzewania foteli ma wszystko (nawet oryginalne xenony) ale takiego przycisku u mnie brak. Prosze o pomoc, bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 To jest wyłącznik tylnych czujników parkowania. Po wyłączeniu systemu powinna świecić lampka kontrolna na przycisku. Po trzysekundowym naciśnięciu system wyłącza się na stałe. Po ponownym długim przyciśnięciu włącza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Czy jest możliwe, że mam podgrzewane fotele bo pod plastykami znalazłem w tym rejonie, dwie kostki jak do podłączenia przycisków włączników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertz77 Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Dzieki Aniewa. Pomogles mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi