EmpirsOne Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Mam Megane 2 1.9 dci. W momencie skręcania nawet na parkingu słychać stuknięcie. Nie mam pojęcia co to robi. W dodatku gdy jest sucho to przy skręcaniu coś skrzypi. Wymienione mam już: obie gumy i łożyska McPershona, amortyzatory, maglownica pół roku temu regenerowana. Może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc. Zastanawiam się jeszcze nad wahaczami ale nie wiem jak to sprawdzić .. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Skrzypią a raczej trzeszczą gumy na stabilizatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpirsOne Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Tu jest video tego stukania. Praktycznie w tym samym miejscu. (sorki za napisy w video) Nowy projekt.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi