osin126 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam. Mam problem z nawigacją w mojej niedawno zakupionej Megane III z 2010 r. Po wciśnięciu przycisku INFO pokazuje że nie widzi żadnej satelity. Pytanie gdzie szukać problemu czy w antenie czy w module gps. Proszę o informację kogoś kto miał podobny problem w swoim autku.dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Jaka wersja softu ? Obstawiam 8842 , wymagana aktualizacja do 8843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osin126 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Witam. Obecnie mam zaktualizowaną wersję do 8843 i tak nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Soft OK , czyli pewnie padła antena GPS na dachu , można podłączyć uniwersalną i zostawić za deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osin126 Opublikowano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Byłem już w jednym serwisie. Podobno sygnał z anteny jest. Stwierdzono, że to wina modułu navi. Moduł używany w granicach 130 zł. Antena chyba tańsza nie chciałbym pchać się w dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Podstawić drugą nawi lub drugą antenę będzie wiadomo w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalinaIRA Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Witam, Mam tom tom carminat bez live i po kilku minutach od odpalenia gubi satelity...i pokazuje auto w polu... soft 8842.Nawigacja ma mapy jeszcze z 2012 roku nie jest aktualizowana . Chce kupić mapy na portalu aukcyjnym,ale wcześniej chce zaktualizować soft do 8843...czytałem że można to zrobić poprzez tom tom home.Czy jest to płatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Nie, aktualizacja softu jest bezpłatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi