freekamil Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam. Kupiłem niedawno megane 3 wersja generation czyli najuboższa, chociaż kilka podstawowych rzeczy jest, jednak brak radia. I tutaj chciałem zapytać, co zamontować jaki używany zestaw kupić z wyświetlaczem żeby to grało, jak to skonfigurować. Brakuje też wskazania temperatury zewnętrznej, co można tutaj zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Jaki wyświetlacz masz , jakie wtyczki do radia są w aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Mam wyświetlacz z dwoma przyciskami do ustawiania godziny. Jutro zajrzę do wtyczek. Patrząc na wyświetlacz widać, że ma możliwość wyświetlania "wszystkiego". Edytowane 5 Października 2020 przez freekamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Z wiązki wychodzi zwykłe ISO i jeszcze żółta wtyczka na 6 pinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Czyli nie ma instalacji na oryginale radio, i otwór jest prostokątny a nie łezka , odpalana na kluczyk , Wiązkę można dorobić na każde auto ale dojdzie zmiana przedniego panelu i powstanie przycisk do odpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Zgadza się, otwór prostokątny brak otworu na kartę-palona kluczykiem. Powiedz mi jaki zestaw muszę kupić czy tylko samo radio oraz gdzie zdobyć wiązkę. Powiedz mi jeszcze czy da się uruchomić wskazanie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Gotowca nie znajdziesz, należy wykonać instalację do radia - można się pokusić o radio z trafic / master one są prostokątne - twój wyświetlacz jest do radia bez BT , jak ma być z BT to wymiana wyświetlacza - robiłem kiedyś taką wiązkę Co do temperatury to pewnie nie masz czujnika w lewym lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 BT nie jest mi potrzebne. Patrzyłem na aukcjach jest spory wybór w radiach, podobne jak w megane 2. Jeżeli dałbyś radę zrobić mi instalację to chciałbym zainstalować fabryczne radio i sparować z wyświetlaczem który już jest. Co do czujnika temperatury to czy wystarczy zamontować tylko czujnik w lusterku a instalacja do niego już jest, czy również trzeba tworzyć wiązkę na nowo. Z góry dzięki za pomoc. Zerknij na to radio https://allegro.pl/oferta/radio-cd-renault-megane-scenic-clio-3-modus-kod-9560495735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi