ryszard33 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 gdy silniuk jeszcze nie jest rozgrzany dobrze mam uczucie , że podczas postoju lekko telepocze autem jakby przejeżdzało obok mmnie kilka Tirów. Silnik pracuje cicho. Co to może być , czy to jest normalna rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 normalna sprawa jesli masz 1.6???? (nierowne wolne obroty tez mam) moze cewka ktoras powoli pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard33 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 a co jest głównym bólem w tych samochodach 1.6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Cewki, a w nowszych dochodzi koło zmiennych faz rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 też bym obstawiał jedną z cewek. Proponuje szarpnąć kabze bardziej zakupić i wymienić od razu 4 na japońskie DENSO. Bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Cewkę jak wymontujesz ze świecy to możesz ją wzrokowo wstępnie ocenić (Sagemy były przeklęte przez użytkowników). Może zobaczysz nadpalenia plastiku (przebicia) w dolnej części cewki. Wykręć od razu świece (kiedy były ostatnio zmieniane?) i oceń ich stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard33 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 czy serwis może wymienić je gratisowo, jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jak na gwarancji to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard33 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 a jeśli kupiłem auto z poprzez komis dealeraa? Słyszałem o akcjach wymiany cewek za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Tak było, ale dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi