Zok Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam kupiłem sobie https://allegro.pl/oferta/radeio-nawigacja-gps-renault-megane-iii-2008-2015-9025700442?snapshot=MjAyMC0xMi0wMlQxMTo0MDozMS45NjhaO2J1eWVyOzgzYTk0YjgwNmY0ODM2ODM1ZTM2Y2I3MDE3NTFiMGFiMTZkNWZiOGUyMjI2ZGU2MTU3ZTJmNTA0OWJkZGI2Y2M%3D i mam problem, mianowicie po podłączeniu ekran się nie załącza, z tego co patrzyłem na forum większość ludzi miało radio ekstra ja natomiast wszystko wpinam w tablet, sprzedawca nie wie, chyba mu to odeśle bo miało być plug & play a nie jest... ma ktoś pomysł jak to podłączyć? Jakieś przejście czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Podłączyłeś wtyczkę ze zdjęcia 3 ? Powinna iść zamiast radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morff Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Też kupilem i tez odeslalem bo sie nie włączało. U mnie problem prawdopodobnie wynikał z roznego ukladu pinów. W gornej czesci po lewej te kabelki po stronie wtyczki byly w innych pinach. Ale nie doczekałem sie wsparcia od sprzedawcy a sam nie chciałem kombinować bo 1400 troche szkoda na eksperymenty. Chętnie się dowiem czy komuś sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Te małe wtyczki nie biorą udziału w ON/OFF - są to kostki od mikrofonu ( biała ) i wejścia AUX lub dźwięku nawigacji ( czarna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morff Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dzięki @cinas. Następnym razem nie bede zwracał na to uwagi przy odpalaniu :). Fakt, nie przyjrzałem sie rozpisce pinów ale miało być plug and play. A może ktoś zainstalował to : https://allegro.pl/oferta/radio-nawigacja-megane-3-fluence-android-64gb-kam-9875152480?utm_medium=app_share&utm_source=facebook ? Wygląda fajnie, moze tez fajnie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi