Megane11289 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Szanowne grono. Mam problem z nowym nabytkiem a mianowicie. Ustawie język polski w liczniku i na nawigacji i po nocy licznik przestawia się na fabryczny o dziwo w nawigacji jest nadal polski. Gdzie jest problem ? pozdrawiam edit: zmienia się jeszcze inna tarcza zegara i kasuje sie średnie spalanie i przejechane km w komputerze. Dystans pod przebiegiem zostaje. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Megane11289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ari75 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Miałem podobny problem choć nie dokładnie taki sam opisany w temacie "Reset wyświetlacza Megane 4" U mnie skończyło się na wymianie zegarów od tamtej pory nie mam już z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zac99999 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Nie wiem czy temat jeszcze aktualny? U mnie ten sam problem pojawiał się chwilę przed tym jak akumulator "zszedł". Było to spowodowane zbyt niskim napięciem po uruchomieniu zapłonu. W efekcie komputer resetował się do ustawień fabrycznych. Tablet oczywiście bez zmian - trzymał odpowiednie ustawienia. Po wymianie akumulatora - OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamMega Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Jak już zmienię na język polski to będę wiedział ze musi byc naładowany aktu, ale mam j.francuski i nie wiem jak go zmienić na polski.Pomóżcie bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor1289 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Można w DDT4ALL zmienić język w liczniku. Skąd jesteś ? Mogę to ogarnąć w Trójmieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi