miszel73 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Otóż zauważyłęm mokrą plamę. Kapie jakaś ciecz od strony kierowcy patrzac zaraz miedzy kołem a dzwiami kierowcy. Co to może być? Płyn jest biały - nie smakowałem - wygląda jak woda. Kapie co jakiś czas - mniej więcej co 20sekund. Czy to coś poważnego? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 może woda z klimatyzacji się skrapla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tez tak pomyślałem...Możliwe ale czy to normalne? Samochód stoi od kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Normalne, autko z klimą robi siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tzn powinno kapać w trakcie pracy klimatyzacji i jakiś czas po zgaszeniu silnika jeśli się długo jej używało (ja po trasie 60km z cały czas włączoną klimą) miałem kapanie około 20/30 min, potem przestało. Jeżeli nie włączałeś silnika przez ostatnie 2 dni, czyli nie pracowała klima, a mimo to dalej kapie co 20 min coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 moja kiedyś stała 3 dni w pełnym słońcu a wcześniej padał deszcz, jak ruszyłem po tych 3 dniach to wylało się kilka litrów wody więc gdzieś się ukryła w zakamarku i nie chciała wyjść po dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiok Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Być może przewód odprowadzający jest przytkany i woda ma utrudniony przepływ, a co za tym idzie kapie jeszcze długo po wyłączeniu klimatyzacji. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Już przestało kapać...martwie sie czy jednak czegos tam nie ubyło. Kapało kapało i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, Mam ten sam problem - tuż za przednim lewym kołem coś sobie kapie powolutku. Dodam, że autko stoi na parkingu od kilku dni, a kapać nie przestaje. Czy coś jest nie tak? Pozdrowienia, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 U mnie przestało kapać i na razie nie zauważyłem że coś jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi