Seba3001 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam chciałbym kupić felgi 16 do mojej Reni jakich oznaczeń szukać dokładnie ET i CH? Prosiłbym jeszcze o info czy ten model to ph2 czy ph3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na zimę mam komplet strukturalnych 16". Pasują bez problemu. Parametry to: średnica 16", szerokość 6,5", rozstaw śrub 5x114,3, ET 47, średnica otworu centrującego 66,1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3001 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ok dzięki za info? a na lato zakładałeś standardowa gumę? ja myślę trochę wyższy profil dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na lato mam 225/40 R18. Jakiejś wielkiej różnicy w komforcie nie ma, za to w prowadzeniu przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi