tadzikr Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć, jestem od niedawna posiadaczem Megane 2 PH1. W samochodzie mam takie radio Gra ogólnie ok, pyt nie zjada więc na razie nie zamierzam zmieniać. Mam natomiast dwa pytania: - radio ma funkcję AUX - czy jest możliwość wyciągnięcia kabla AUX z tego radia ? - w bagażniku mam jakieś plastikowe pudełko, po zakupie myślałem, że to może zmieniarka ale raczej strzelałbym, żę to jakiś moduł/wzmacniacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 To co masz w desce to tylko zmieniarka. W bagażniku masz amplituner i tylko tam jest możliwość podłączenia aux, Z tego co pamiętam to radio ma ukryte menu expert i w nim można aktywować aux. Poszukaj na forum bo gdzieś to na pewno jest opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzikr Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 AUXa mam chyba aktywowanego bo występuje jako źródło obok radia i cd. Znalazłem coś takiego Aukcja allegro bluetooth ale z tego co czytam raczej do mojego nie podpasuje ze względu na fakt, ze zmianiarka jest zewnętrzna - tak rozumiem amplituner w bagażniku a w panelu zewnętrzna zmieniarka. Na forum jeszcze nie znalazłem tematu, który by dokładnie opisywał zamontowanie zewnętrznego źródła do tej jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Musiałbyś sprawdzić jaki amplituner masz. Co do podłączenia to tu masz film poglądowy LINK co prawda dla Scenic II ale jeżeli masz taki sam amplituner to poradzisz sobie z podłączeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi