pawel400 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witajcie Nosze sie z zamiarem kupna meganki i znalazłem konkretny samochodzik nad którym sie teraz zastanawiam Prosze o szybką pomoc, ponieważ jutro(9.08.2008) jade ja oglądać na zywo(nie wiem czy warto jechac:-)) i nie bardzo wiem na co zwrócic szczególną uwage :) A oto moja zdobycz :) http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...4f1008f&s=1 POzdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ładna, myśle że powinieneś być zadowolony - widać, że auto zadbane przynajmniej na tych zdjęciach. Sądze że możesz spróbować ją obejrzeć i wnioski wyciągnąć na żywca:))))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Najbardziej zwróc uwagę na to jak ci sie tym autem jeździ i jak hamuje. Dla mnie w porównaniu np.do focusa jest dużo lepiej(oczywiście na korzyść Renault) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedzi. Samochodzik kupiłem, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że będę zadowolony:-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 pawel400, gratulacje i witamy w klubie. ;-) W związku z nabyciem, chyba kończy się potrzeba zadawania pytań odnośnie zakupu powyższego. Temat więc zamykam. Pytania odnośnie eksploatacji proszę zamieszczać w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi